Nejnovější recenze ze sekce Podsedlové dečky
- precizní zpracování
- hezké materiály
- plastická výšivka
- svrchní materiál trochu klouže
Zatím jsme využili pouze párkrát, dečka vypadá hezky, pěkně drží tvar, trochu pod sedlem klouže díky hladkému svrchnímu materiálu.
- dečka je moc pěkná
- krásná modrá barva
- vypadá kvalitně
- na výšku by mohla být trochu kratší (pod skokové sedlo), ale není to nic hrozného
do šedivých dnů na tmavého koně skvělá pomůcka ke zviditelnění
pekná
- velmi výhodný kompromis cena a kvalita
- v pohode, kvalitni decka
- Decka pekna elegantna v barokovom style vinikne krasne na koni, vyrobena z kvalitneho materialu aj kvalitne usite , spodna cast dobre odvadza pot kona. Decka dobre sedy nesmika ma aj putka zafixovanie o sedlo a podbrusnik.
- Pekna decka v barokovom style elegantne vinikne na koni, spodok decky efektivne odvadza pot , ma putka na upenienie o sedlo a na podbrusnik, putka o sedlo su na suchy zips ,putka o podbrusnik su pevne ,
- Putka na podbrusnik mohly by robyt na suchy zips pre lepsie pohodlnejsie sedlanie kona.
- Inac decka kvalitnom prevedeni porovnani z niektorimy inymi znackami
- Putka na podbrusnik skoda ze su pevne a nie na suchy zips.
Ok
Sháněla jsem podložku pod sedlo a tato byla jedna z nejlevnějších, sedí krásně, jen nám pod sedlem trošku klouže dozadu, to šlo ale lehce vyřešit tím, že jsme do podložky vyřízli otvor a protáhli jím zapínání dečky.
- Produkt byl kvalitní, byla i jsme s ním spokojena.
- Produkt byl rychle k odběru.
- Žádná nevýhoda na produktu nebyla !
Pro komfort pro koně.
- používám přímo na hřbet koně z důvodu, aby se podsedlová deka nehla směrem dopředu
Krásný materiál, sedlo neklouže po dece dopředu
- Super produkt
- Cena... na druhou stranu odpovídá kvalitě.
- dobře sedí
- dečka by mohla mít poutka na přichycení k sedlu
- jj
Podsedlová dečka eskadron cotton je boží :) určitě si u vás koupím i další podsedlovky od eskadronu je škoda že jsem ji vyzkoušela jen dvakrát... jsem po pádu z koně a se zlomenou rukou takže ji ted moc nevyužiji ale už se těším až ji zase použiji a hlavně se těším na to až si u vás koupím další :).
Hezký den, Urubčíková.
- krásná barva
Zobrazuji 241 - 260 ze 373 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...19 Další »